Pabobo

Franska Pabobo är pionjär på området nattlampor, speciellt utvecklade för barn. Lampor som även går att leka med och ha med sig i sängen, eftersom de inte är varma att hålla i.

Pabobo var först ut med att endast använda LED-lampor i snia nattlampor, något som gör att lamporna inte blir varma. Det var också Papbobo som var först med kombinationen nattlampa och leksak. Alla Pabobos nattlampor har mjuka, runda former för att barn ska vilja hålla dem i handen och ta dem med sig i sängen. Det kallar vi innovation!

Säkerhet, design och innovation
Säkerhet är obligatorisk. Samtliga material som används i Pabobos produkter uppfyller alla standards och alla produkter i sortimentet är certifierade och godkända. Samtliga Pabobos produkter är designade med barnet i åtanke, vad gäller färg, form och funktion.

Pabobos produkter är extremt enkla att använda och bygger på teknik som är ledande på marknaden idag. Produkterna är designade med tanke på hur de används, det ska vara intuitiva i sin funktion för vuxna men framförallt för barn.

Pabobos viktigaste produkter
-
Kramvänliga nattlampor. Innovativa lampor som ger behagligt ljus, samtidigt som de kan hållas i famnen av små barn och ge dubbel trygghet. Finns bl a i form av Barbapapa och en rad fina djur.

-
Lampor med ljud och bild. Pabobo Star Projector har formen av ett gosedjur, samtidigt som den ger ett behagligt nattljus, projicerar en vacker stjärnhimmel i barnets rum och spelar en rogivande melodi.

-
Vitt brus. Den senaste forskningen visar att barn sover tryggare till ett svagt bakgrundsljud, sk vitt brus. Det finns i flera av Pabobos nyheter som kommer under 2017.För att se webbbutik och produktkatalog för Pabobo, klicka på ikonerna nedan.

 
 

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta