Doomoo BasicsDoomoo Basics är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. Har även varumärket Doomoo.

”Sensation attitude”
Mjukt och bekvämt är Delta Diffusion ledord och en viktig ingrediens i alla Doomoo Basics-produkter, från ergonomiska liggstöd till innovativa badhjälpmedel. Delta Diffusion jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla materialen i produkterna. Ett exempel är de minimala EPS-kulor som gör Doomoo Basics badstöd så mjuka och formbara.

Säkerhet
Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo Basics har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.

Många av Doomoo Basics produkter är framtagna i samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnomsorg. Produkterna bygger på den senaste forskningen på området.

Doomoo Basics viktigaste produkter:
- Liggstöd som ger trygghet. Doomoo Basics Sidostöd Babysleep är en riktig storsäljare, låter barnet ligga säkert på sidan. Liggstöd för ryggläge, Kilkudde och Ergonomiskt Liggstöd är andra populära produkter.

-
Mjuka badstöd. Doomoo Basics har flera innovativa produkter som underlättar när du ska bada ett litet barn. Unikt med dessa är att de flyter och att de är mjuka och bekväma för barnet att ligga på.

- Badbalja med innovativ design. En liten balja med höga kanter ger barnet en position som känns igen från fosterstadiet.


 För att se webbbutik och produktkatalog för Doomoo Basics, klicka på ikonerna nedan.

   

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta