Doomoo


Doomoo är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar. Har även varumärket Doomoo Basics, tidigare kallat Delta Baby.

 ”Sensation attitude”
Mjukt och bekvämt är Delta Diffusion ledord och en viktig ingrediens i alla Doomoo-produkter, från filtar till nattlampor. Delta Diffusion jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla materialen i produkterna. Ett exempel är de minimala EPS-kulor som gör Doomoos amningskuddar, gravidkuddar och sittpuffar unikt mjuka och formbara.

Design
För Delta Diffusion är designen lika viktig som komforten. Doomoos textilier är både fantasifulla och vackra att se på. Och designen spelar stor roll för hur vi använder produkterna, de ska vara attraktiva och fungera i våra hem. Många av Doomoos motiv är hämtade från naturen.

Säkerhet
Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.

Doomoos viktigaste produkter:
-
Amningskuddar och gravidkuddar är Doomoos storsäljare. 2016 utsågs Doomoos amnings- och gravidkuddar till Bäst i test, av den nordiska testsajten Bäst-i-test.se

-
Doomoo Sittpuff Coocoon har smart dubbelfunktion, det är en kombinerad babysitter och sittkudde som kan användas från nyfödd tills barnet väger 30 kg.

- Snoogy och Spooky är två innovativa nyheter som ger värme och trygghet. Snoogy är en supermjuk värmekudde, speciellt utvecklad för barn. Spooky är en kombinerad nattlampa och snuttefilt.För att se webbbutik och produktkatalog för Doomoo, klicka på ikonerna nedan.

   

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta