Nyhet! RollAbout tar över Pabobo

2016-09-30. RollAbout har glädjen att meddela att från och med oktober 2016 är vi Pabobos nya nordiska distributör. Tillsammans ska vi lysa upp i höstmörkret och skapa en trygg sovmiljö för barnfamiljer.

Franska Pabobo är pionjär på området nattlampor, speciellt utvecklade för barn. Exempelvis var Pabobo först ut med att endast använda LED-lampor, något som gör att lamporna inte blir varma. Det var också Papbobo som var först med kombinationen nattlampa och leksak. Alla Pabobos nattlampor har mjuka, runda former för att barn ska vilja hålla dem i handen och ta dem med sig i sängen. Det kallar vi innovation!

Pabobos viktigaste produkter
- Kramvänliga nattlampor. Innovativa lampor som ger behagligt ljus, samtidigt som de kan hållas i famnen av små barn och ge dubbel trygghet. Finns bl a i form av Barbapapa och en rad fina djur.Lampor med ljud och bild.

- Pabobo Star Projector har formen av ett gosedjur, samtidigt som den ger ett behagligt nattljus, projicerar en vacker stjärnhimmel i barnets rum och spelar en rogivande melodi.

- Vitt brus. Den senaste forskningen visar att barn sover tryggare till ett svagt bakgrundsljud, sk vitt brus. Det finns i flera av Pabobos nyheter som kommer under 2017.

Pabobo som PDF
Se hela sortimentet i vår produktkatalog

Pabobo i webbutiken
Se alla Pabobo-produkterna i vår webbutik för återförsäljare.
RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta