Nyhet! Doomoo syns i media


2017-02-15. Nu marknadsför vi Doomoo Amningskudde!

Under januari till mars 2017 syns RollAbouts produkter lite extra. Vi har rullat ut en stor marknadsföringskampanj tillsammans med HealthCare Media på sajterna Amning.se, Amningshjälpen.se och Amninskudde.se.

I tre artiklar lyfter vi fram Doomoos amningskuddar och passar på att skryta om att Doomoo utsätts till ”Bästa amningskudden”, av den nordiska testsajten Bäst-i-test.se

I artiklarna får du också möta barnmorskorna Anneli Asker på Barnmorskehuset och Carina Rylander på Babyz of Sweden. De ger båda sina bästa amningstips, och berättar varför de rekommenderar just Doomoos amningskuddar.

- Det här samarbetet känns jättespännande, eftersom vi genom HelthCare Media når exakt rätt målgrupp – nyblivna mammor, säger Johan Berndtsson på Rollabout.

Rollabouts produkter syns också i take over och bannerannonser på sajterna. Här tipsar vi om nya Candide Panda Babykudde Air, Candide Multirelax, Doomoo Basics Sidokudde och Paboboos nattlampor.

- Vi ser redan att kampanjen ger resultat, genom ökad trafik till RollAbouts återförsäljare och ökad en efterfrågan på Doomoos amningskuddar, berättar Johan.


PS! Doomoo amningskuddar finns nu i 4 nya fina färger – beställ Dommos nyheter här!15 tips för bättre babysömn

På HealthCare-sajten Nyfödda.se ligger fokus på sömn. Här tipsar Rollabout om 15 produkter från Candide, Doomoo, Doomoo Basics, Pabobo, SootheTime och SheaMooti och som alla på ett eller annat sätt ger babyn bättre sömn. Det kan vara att de ger en bekvämare sovposition, sprider behagligt nattljus och -ljud, lindrar vid magkramper eller sprider en lugnande doft som verkar sövande – allt för en tryggare sömn.

Alla produkterna finns för beställning i RollAbouts webbutik för återförsäljare.


RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta