Nyhet! LullaLove nytt varumärke hos RollAbout

2017-05-10. Pedagogiska babyleksaker i naturliga material som är bra för både barnen och miljön, det kännetecknar RollAbouts nya varumärke LullaLove. Låt oss också presentera Mr B, en superhjälte som återkommer i LullaLoves sensoriska leksaker som stimulerar och utvecklar barnets sinnen.

Varje varumärke har sin historia. LullaLoves började med ett nyfött barn med kolik och en mamma som inte gav upp förrän hon hittat en lösning – och samtidigt hade hon skapat superhjälten Mr B. LullaLoves första produkt blev Mr B värmebubben. Det är en värmekudde för barn som lindrar vid magknip och kolik samtidigt som det är en sensorisk babyleksak. Med det menas att den är designad för att stimulera och utveckla barnets sinnen; syn, hörsel och känsel.Kännetecknande för Mr B’s sensoriska babyleksaker
- Kontrastfärgerna svart, vitt och rött som små barn attraheras av
- Olika material och texturer som utvecklar barnets känsel
- De flesta har utstickande öron och lappar som tränar barnets motorik och pincettgrepp
- De flesta har ett skallrande eller prasslande ljud som stimulerar hörseln

Pedagogiska träleksaker
ODA träbil har en prisbelönt design som älskas av både barn och vuxna. Den är tillverkad av massivt bokträ som slipats silkeslent, och målats med barnsäker färg. Den grepp- och bitvänliga formen gör det till en utmärkt bitring och skallra för de allra yngsta barnen. För de något äldre är det förstås en bil, som är lätt att köra. En miljövänlig, hållbar och säker bil!Bitringar i trä och naturgummi
När de första tänderna kommer är det skönt för barnet att tugga på något för lindring. LullaLove har fler olika bitringar i trä och naturgummi. Alla bitringar i trä är handgjorda av massivt lönnträ, som slipats silkeslent och behandlats med naturlig olja. Bitleksakerna i naturgummi är gjorda av hevea, ett naturgummi från heveaträdet som sedan färgats med livsmedelsfärg. LullaLoves bitringar är både säkrare och hållbarare än bitringar i plast.  


Haklapp med träbitis/gummibitis, är en smart 2-i-1-produkt, där bitringen kan fästas på haklappen så att barnet alltid har den nära till hands när tänderna kliar. Haklappen är gjord av Ökotex-certifierad bambuviskos som absorberar fukt, torkar snabbt och är naturligt antibakteriellt.

LullaLove tillverkar alla sina produkter i Europa. LullaLove är det självklara valet för den medvetna familjen, som värnar om miljön och vill ge sina barn en giftfri start i livet!Det var några exempel på LullaLoves fina produkter för baby och barn. Du hittar hela sortimentet i RollAbouts webbutik för återförsäljare.

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta