Nyhet! RollAbout växer - Johan ny COO2016-09-01. Det går bra för RollAbout och vi växer med nya produkter och också med ny personal. Johan Berndtsson är från den 1 september 2016 ny operativ chef (COO) på RollAbout.

Johan Berndtsson har lång erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln. Han kommer närmast från bokbranschen och förlaget HarperCollins där han var nordisk försäljningschef. Tidigare har han under 10 år jobbat som country manager på KE Media/Leksam. Nu tycker han det är roligt att vara tillbaka i barnbranschen.

- RollAbout är ett spännande företag, med bra produkter och mycket stor utvecklingspotential. Det i kombination med att jag gillar baby- och barnbranschen, gör att det här känns väldigt roligt, säger Johan Berndtsson.

Johan vet redan en hel del om vad han vill åstadkomma som COO på RollAbout.

- Jag ser fram emot att få expandera och växa tillsammans med våra kunder. Det kan handla om allt från aktiviteter till marknadsföring, och så klart ska vi se till att alltid ha ett attraktivt produktsortiment.

Johan bor i Stockholm och kommer att utgå från vårt huvudkontor/showroom på Ringvägen 75 i Stockholm. Han kommer också vara ute och träffa RollAbouts kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Du når Johan på: 0706-94 50 53 och johan.berndtsson@rollabout.se

Kom gärna förbi vårt showroom på en kopp kaffe, och visning av våra nyheter!

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta