Nyhet! Candide Panda Babykudde mot platt huvud - nu i material som andas2017-01-16. Den populära Pandakudden som förebygger skallasymmetri är en av många produkter i den nya Air-serien från Candide.  Kollektionen bygger på ett nytt material som ands och hjälper små barn att reglera temperaturen. 
 

I den nya serien Candide Air ingår förstås en uppdaterad version av Panda Babykudde, en ergonomiskt utformad kudde som förebygger skallasymmetri. Panda Babykudde är tillverkad av tryckavlastande memory foam, som memorerar babyns runda skalle och på så sätt förebygger lägesbetingad skallasymmetri, eller i dagligt tal platt eller sned skalle.

Panda Babykudde är en låg kudde (knappt 3 cm), speciellt framtagen för nyfödda och baby upp till 6 månader. Att den är låg gör att barnet obehindrat kan vrida huvudet åt sidan, och kudden fixerar därmed inte huvudet. Att den är låg gör också att barnets raka nacklinje bibehålls (med en hög kudde riskerar hakan tryckas mot bröstet, vilket kan göra det svårare att andas).

Materialet i nya Candide Panda Babykudde Air är 3D-mesh, ett nätliknande material som ofta återfinns i sportkläder. Materialet har mycket god luftgenomströmning, och hjälper barnet att reglera temperaturen. Kudden finns i fyra härliga färger och kan tvättas i maskin på 30 grader.

Fler produkter i Candide Air-serien
Förutom Pandakudden finns även följande produkter i den nya Air-serien från Candide:

- Panda Pad, en tunn ergonomisk dyna, som ger det nyfödda barnet en bekvämare liggposition. En löstagbar Panda Babykudde medföljer (kudden som förebygger skallasymmetri)

- Babynest 2i1, Candides smarta babynest har fått material som andas. Dubbelfunktionen gör att när barnet växt ur babynestet kan det vikas på mitten och användas som ett praktiskt sittstöd.

- Madrasskydd Air, ett madrasskydd i 3D-mesh på ovansidan som andas, samtidigt som det är mjukt och behagligt att ligga på och så klart ser det till att fukt inte når madrassen.

- Sovpåsar, hela 3 varianter av sovpåsar ingår i nya Candide Air, alla har försetts med 3D-mesh som andas i ryggpartiet och vissa har fler partier i 3Dmesh.  Sovpåsen Warm Air har en vadderad, avtagbar överdel som gör att du lätt kan reglera tjockleken.
Sovpåse Air är ”mittemellanvarm”, samtidigt som den andas. Sovpåse Super Air har en öppningsbar botten för extra god luftgenomströmning.


Alla produkterna i den nya Air-serien från Candide finns i härliga färger som rosa, turkos, vit och grå.
Du kan se dem alla i vår webbutik för återförsäljare.

Är du press eller bloggare, och vill ha högupplösta bilder eller produktprover?
Kontakta Johan Berndtsson på +46 8 668 20 44 eller johan.berndtsson@rollabout.se.

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta