Nyhet! Camilla ny Account Manager

2017-01-02. Nu växer RollAbout igen! Den här gången säger vi välkomm
en till Camilla Nordin, som från och med januari 2017 är vår nya Account Manager med ansvar för Sverige och Danmark. 

Camilla Nordin har lång erfarenhet av arbete i butik, med att ta fram inredningskoncept och som butikschef. Nu senast kommer hon från en tjänst som Account Manager på Amvina och dessförinnan på Kid’s Concept, så barnbranschen kan Camilla redan.

- Det känns både spännande och utmanande att få vara en del av RollAbout i det expansiva skede företaget är i just nu, säger Camilla Nordin.

Camilla bor med sin familj i Målsryd utanför Borås, och kommer att utgå därifrån när hon besöker butiker i Sverige och Danmark.

- Jag kommer att jobba mycket med att skapa relationer och samarbeten med både befintliga och nya kunder. Det kan vara kombinationer av sälj- och marknadsaktiviteter i alla kanaler, butik, webb och sociala media, berättar Camilla.

Passa på att be Camilla om hjälp med skyltning när hon besöker din butik, hon har lång erfarenhet av att jobba med inredning och ta fram butikskoncept.

- Det ser jag som en service till butikerna, och jag hjälper gärna till med koncept och att skylta upp våra produkter på ett mer lockande sätt, säger Camilla.

Boka ett möte med Camilla!
Du når Camilla Nordin på 0763 22 74 73 eller
camilla.nordin@rollabout.sePS. Det är Camilla som sköter RollAbouts fina Instragram-konto. Följ oss där, så håller du dig uppdaterad på våra nyheter!

RollAbout ABWebbutikWebbplatskarta