Om RollAbout

RollAbout är leverantör av innovativa babyprodukter och modern barnrumsinredning. Vi fokuserar på smarta produkter med det lilla extra, gärna med multifunktion så att de kan växa med barnet. God design är en självklarhet för oss, liksom att våra produkter alltid håller högsta kvalitet och uppfyller våra höga säkerhetskrav.

Många av våra produkter är utvecklade i nära samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnvård, och baseras på den senaste forskningen. Hos RollAbout hittar du baby- och barnprodukter som underlättar för dagens familjer i vardagen och på resan.

Vi har bland annat stort utbud av:
- Multifunktionella amningskuddar och gravidkuddar.
- Ergonomiska babykuddar, babynest, liggstöd och madrasser för baby och barn.
- Innovativa nattlampor med ljud, ljus och bild, utvecklade för barn.
- Badkar som gör det möjligt att bada i duschen, mjuka badstöd och badbaljor.
- Skötväskor med 2-i-1-funktion, väska och babysäng.

Våra varumärken är Doomoo, DoomooBasics (fd DeltaBaby), LullaLove, Candide, Pabobo, BiBaBad och SootheTime. De flesta av våra produkter tillverkas inom Europa, av miljövänliga material och under rättvisa förhållanden. Samtliga produkter är säkerhetstestade enligt europeisk standard. Våra små är det viktigaste vi har!

Vi levererar våra varumärken och produkter med exklusivitetsavtal, till baby, barn- och inredningsbutiker i hela Skandinavien.

Är du återförsäljare?
Vill du erbjuda RollAbouts produkter i din butik? Skaffa ett konto hos oss här!
Du kan också ringa oss på +46 8 668 20 44, eller mejla på info@rollabout.se

Du behöver ingen konto för att se alla våra produkter. Kika bara in i vår webbutik för återförsäljare.

Är du privatperson?
Är du intresserad av att köpa någon av RollAbouts produkter?
 
Här hittar du närmsta återförsäljare!

Är du bloggare eller press?
Kontakta Johan Berndtsson om du är bloggare eller journalist, och vill veta mer om RollAbouts produkter. Han nås på +46 8 668 20 44 eller johan.berndtsson@rollabout.se.

Välkommen till vårt showroom!
RollAbout startades 2006 av Linda Norrwie. Idag har vi ca 250 produkter i vårt sortiment, som säljs i över 300 butiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

RollAbouts kontor/showroom ligger på Ringvägen 75 i Stockholm. Där kan du kika på alla våra produkter, hämta marknadsmaterial och få inspiration till skyltning av RollAbouts produkter.

Välkommen till oss!


Följ oss gärna på:Hjälp oss att bekräfta att du inte är en robot.

Mata in texten som du ser nedan.
NyRollAbout ABWebbutikWebbplatskarta